PARCURI TEMATICE DIN SIBIU

1 IUNIE 2024 (sâmbătă)

 

Zona Porumbacu de Sus-Avrig este renumită în ultimul timp pentru amenajarea unor parcuri tematice moderne bazate pe construirea unor echipamente destinate petrecerii timpului liber într-un mod foarte plăcut în care toate activitățile, clădirile, prezentările, expunerile, se raportează la un subiect comun: copilăria, iar pentru noi, adulții, întoarcerea la copilărie. Astfel, Panoramic Dino Park este un parc de agrement recent deschis și dedicat celor mici și celor mari, Povestea Calendarului are drept tematică tradițiile populare legate cele 12 luni ale anului, la Brambura Park sfidăm gravitația și totul este cu susul în jos. Peisajul va fi întregit, în permanență, de imaginea pitorească a Masivului Făgăraș, care ne va încânta privirea dar și aparatul de fotografiat.

Plecarea se face la ora 6.00 din fața Parcului Tineretului. Sunteți rugați să vă prezentați la îmbarcare la ora 5.50.

Sosirea în București se va face la orele 22.00-22.30, în funcție de trafic.

Traseul va fi următorul: București-Pitești-Avrig (Panoramic Dino Park, Brambura Park)-Porumbacu de Sus (Povestea Calendarului)-București (aprox. 650 km).

Tarif: 180 lei/persoană

 • PANORAMIC DINO PARK este un parc de agrement deschis recent, în care, cu mic, cu mare, cu familia și prietenii, experimentăm aventura și natura într-un cadru unic, un loc magic perfect pentru distracție și relaxare. Printre dotările parcului se numără tiroliană, tobogan, căsuțe tematice, Căsuța cu dulciuri, Halta lui Thomas, tir cu arcul, mașinuțe și trenuleț, dinozauri etc.. Pot fi servite preparate calde, proaspete, o experiență culinară autentic românească.
 • BRAMBURA PARK este un parc tematic dedicat întregii familii unde atracția principală este reprezentată de CASA RĂSTURNATĂ alcătuită din 9 camere precum living, dormitor, bucătărie, baie etc., totul fiind amenajat cu susul în jos, o adevărată distracție, trăind senzații unice! Există aici și un PARC ZOO unde ALPACA-un animal erbivor înrudit cu cămila, este personajul principal, dar și caprele, iepurașii și țapul, precum și locuri de joacă pentru copii, tiroliană, tobogane, trambuline, leagăne, pistă de tubing etc.. Chiar pe 1 iunie 2024, Brambura Park serbează doi ani de existență!! La mulți ani!!!
 • POVESTEA CALENDARULUI este un parc tematic născut în pandemie din dorința de a evada din casă în natura spectaculoasă a Făgărașului, într-o zonă cu un peisaj de poveste. Tema parcului este reprezentată de cele 12 luni ale anului împreună cu legendele, tradițiile și datinile românești legate de acestea. Căsuțele din ”turtă dulce” cu bunătăți și suveniruri, căsuțele specifice fiecărei luni a anului, restaurantul, trenulețul, locurile de joacă pentru copii, spectacolele stradale, jocurile interactive, paparudele, zânele și diversele personaje din povești ne vor întâmpina la fiecare pas.

Tariful include:

 • Transport cu autocar/midiautocar/microbuz;
 • Vizitele obiectivelor incluse în program: Panoramic Dino Park, Brambura Park, Povestea Calendarului;
 • Servicii foto;
 • Tombolă cu premii (în condițiile unui număr minim de 40 de participanți);
 • Ghizi naționali de turism atestați de Ministerul Turismului.

Tariful nu include:

 • Cheltuielile personale;
 • Taxă acces Panoramic Dino Park: 20 lei/adult, 15 lei/copil. Meniu adult: 50 lei/persoană, meniu copil (între 5-10 ani): 25 lei/persoană, ”All you can eat”;
 • Taxă acces+vizitare Casa Răsturnată, Brambura Park: 25 lei/persoană;
 • Taxă vizitare Povestea Calendarului: 25 lei/copiii între 3-10 ani, 35 lei/adult, gratuit pentru copiii cu vârsta de până la 3 ani.

MODALITATEA DE PLATĂ:

În primul rând, vă rugăm să vă faceți rezervare pentru excursie, fie trimițând un e-mail pe adresa de contact a firmei: contact@nuibaihailadrum.ro, fie un SMS pe numărul de telefon al firmei-0770.678.299, fie un mesaj pe contul de Facebook/Instagram al firmei, fie un mesaj pe siteul nostru, la adresa: https://nuibaihailadrum.ro/contact/.

După ce primiți confirmarea rezervării și vă dați acordul cu privire la toate detaliile excursiei, acest lucru ținând loc de contract între părți, puteți efectua plata integrală a excursiei prin transfer bancar în contul RO48BRDE441SV33175594410, BRD sau la casieriile BRD (Titular cont: Nu-i bai, hai la drum), cu precizarea explicită a numelui participanților și a excursiei pentru care optaţi.

DATA LIMITĂ DE PLATĂ INTEGRALĂ A EXCURSIEI este 23 MAI 2024, ceea ce vă garantează rezervarea locului în excursie.

Renunțarea la excursie după data de 23 MAI 2024 implică pierderea sumei achitate, care se poate restitui doar dacă vă găsiți un înlocuitor.

Dacă din diverse motive independente de agenția noastră de turism (situații extreme, modificarea restricțiilor privind excursiile de către autoritățile competente, îmbolnăvirea turistului etc.) nu se formează grupul minim de turiști, plată efectuată va fi transferată la o altă excursie aleasă de dvs.. Organizarea unei excursii implică anumite costuri ce odată achitate nu mai pot fi returnate.

Grup minim: 35 de persoane

Alte informații:

 • Tarifele de intrare la obiectivele turistice din România se achită în moneda națională și se pot modifica de către autoritățile locale;
 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului;
 • În cazul în care nu se formează grupul minim de turiști, excursia poate fi anulată sau modificată, turiștii având posibilitatea de a opta, ulterior, pentru excursia inițială sau pentru mutarea la o altă excursie;
 • Tarif un adult și un copil cu vârsta până la 14 ani: 340 lei;
 • Tarif 2 adulți și un copil cu vârsta până la 14 ani: 500 lei;
 • Tarif 2 adulți și 2 copii cu vârsta până la 14 ani: 670 lei;
 • Copiii cu vârsta cuprinsă între 15-18 ani plătesc 85% din tarif;
 • Există posibilitatea servirii mesei în zona vizitată (Panoramic Dino Park, Brambura Park, Porumbacu de Sus), în cadrul unităților de alimentație publică, în condițiile încadrării în timpul liber acordat turiștilor. Cine nu dorește să servească masa în această formă, poate alege alte modalități, inclusiv alimente luate de acasă.