VIDRARU ÎN HAINE DE TOAMNĂ

4 NOIEMBRIE 2023 (sâmbătă)

 

   În spiritul excursiilor noastre care îmbină natura și cultura într-o singură zi, organizăm, de data aceasta o altă călătorie în minunatul județ Argeș.  Astfel, vom vizita Muzeul Național Brătianu și Schitul Florica, amplasate într-un cadru liniștit, în mijlocul naturii, pentru ca în a doua parte a zilei să ne relaxăm cu o croazieră pe Lacul Vidraru, la poalele Munților Făgăraș, într-un cadru de toamnă autentică. Așadar, va fi o zi de neuitat, o ocazie de a retrăi file din istoria țării noastre împreună cu vizitarea unei zone cu un peisaj magnific.


Plecarea se face la ora 7.00 din fața Parcului Tineretului. Sunteți rugați să vă prezentați la îmbarcare la ora 6.45.

Sosirea în București se va face la orele 19.00-19.30, în funcție de trafic.

Traseul va fi următorul: București-Ștefănești (Muzeul Național Brătianu-Vila Florica, Schitul Florica)-Vidraru (croazieră cu vaporașul pe Lacul Vidraru, plimbare pe Barajul Vidraru, prânz)-București (aprox. 400 km).

Tarif: 160 lei/persoană

 • BARAJUL VIDRARU a fost construit în perioada 1960-1966 și are o înălțime de 166 de metri, fiind unul dintre cele mai înalte din Europa, oferind peisaje spectaculoase și amețitoare asupra zonei înconjurătoare. Aici ne vom delecta cu aerul curat, puternic ozonat, cu frumusețea naturii și, mai ales, cu minunatele culori de toamnă.
 • CROAZIERĂ PE LACUL VIDRARU. Este o zonă cu peisaje deosebite deoarece lacul de acumulare este înconjurat de culmile Masivului Făgăraș, prilej pentru noi de a ne relaxa, a ne crea amintiri prin intermediul camerei de filmat și a reflecta la ceea ce am vizitat în timpul zilei.
 • MUZEUL NAȚIONAL BRĂTIANU DE LA FLORICA. A aparținut ani la rândul familiei Brătienilor, fiind considerat unul dintre cele mai frumoase domenii boierești păstrat în condiții optime până în zilele noastre. De-a lungul vizitei noastre ghidate vom afla o serie de informații interesante despre cea mai importantă familie de politicieni români, despre legendele care circulă în legătură cu unele încăperi și unele personaje. Vom vizita încăperi, birouri, saloane, biblioteca unicat datorită decorațiunilor interioare, terasa etc.. , toată expoziția fiind reorganizată de curând, într-o formă mult mai atractivă și interesantă. La sfârșit, ne vom plimba prin parcul domeniului, printre frunze aurii și peisaje de toamnă și vom urca spre capela Brătienilor (SCHITUL FLORICA) unde sunt înhumați mulți dintre membrii familiei Brătianu, măicuțele întâmpinându-ne ca de fiecare dată cu PRODUSE MĂNĂSTIREȘTI gustoase, preparate din ingrediente 100% naturale (prăjituri diverse, sucuri, siropuri, zacuști, salate diferite, dulcețuri, miere, vin etc.,) comercializate în magazinul propriu, totul însoțit de povești pe măsură. Acest schit este declarat monument istoric și datează din anul 1912.

Tariful include:

 • Transport cu autocar/midiautocar/microbuz.
 • Vizitele obiectivelor incluse în program: Muzeul Național Brătianu, Schitul Florica, Croazieră cu vaporașul pe Lacul Vidraru, plimbare pe Barajul Vidraru;
 • Servicii foto;
 • Tombolă cu premii  (în condițiile unui număr minim de 40 de participanți);
 • Ghizi naționali de turism atestați de Ministerul Turismului.

Tariful nu include:

 • Cheltuielile personale;
 • Taxă vizitare Muzeul Național Brătianu: 20 lei/adult, 10 lei/pensionar, 5 lei/elev, student;
 • Croazieră pe Lacul Vidraru: 25 lei/adult, 20 lei/copil, în funcție de numărul de turiști din grup.

MODALITATEA DE PLATĂ:

În primul rând, vă rugăm să vă faceți rezervare pentru excursie, fie trimițând un e-mail pe adresa de contact a firmei – contact@nuibaihailadrum.ro, fie un SMS pe numărul de telefon al firmei-0770.678.299, fie un mesaj pe contul de Facebook/Instagram al firmei, fie un mesaj pe siteul nostru, la adresa: https://nuibaihailadrum.ro/contact/.

După ce primiți confirmarea rezervării și vă dați acordul cu privire la toate detaliile excursiei, acest lucru ținând loc de contract între părți, puteți efectua plata integrală a excursiei prin transfer bancar în contul RO48BRDE441SV33175594410, BRD sau la casieriile BRD (Titular cont: Nu-i bai, hai la drum), cu precizarea explicită a numelui participanților și a excursiei pentru care optaţi.

DATA LIMITĂ DE PLATĂ INTEGRALĂ A EXCURSIEI este 28 OCTOMBRIE 2023, ceea ce vă garantează rezervarea locului în excursie.

Renunțarea la excursie după data de 28 OCTOMBRIE 2023 implică pierderea sumei achitate, care se poate restitui doar dacă vă găsiți un înlocuitor.

Dacă din diverse motive independente de agenția noastră de turism (situații extreme, modificarea restricțiilor privind excursiile de către autoritățile competente, îmbolnăvirea turistului etc.) nu se formează grupul minim de turiști, plată efectuată va fi transferată la o altă excursie aleasă de dvs.. Organizarea unei excursii implică anumite costuri ce odată achitate nu mai pot fi returnate.

Grup minim: 30 de persoane

Alte informații:

 • Tarifele de intrare la obiectivele turistice din România se achită în moneda națională și se pot modifica de către autoritățile locale;
 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului;
 • În cazul în care nu se formează grupul minim de turiști, excursia poate fi anulată sau modificată, turiștii având posibilitatea de a opta, ulterior, pentru excursia inițială sau pentru mutarea la o altă excursie;
 • Reducere 5%/excursie pentru clienții fideli;
 • Copiii până la vârsta de 6 ani plătesc 85% din tariful excursiei;
 • Există posibilitatea servirii mesei în zona vizitată (zona Vidraru), în cadrul unităților de alimentație publică (restaurante, terase etc.), în condițiile încadrării în timpul liber acordat turiștilor. Cine nu dorește să servească masa în această formă, poate alege alte modalități, inclusiv alimente luate de acasă.