LAVANDĂ LA PĂTRAT
22 iunie 2024 (sâmbătă)

 

Vă invităm la o excursie bazată pe întoarcerea la natură, cea care renaște permanent și care ne primește în brațele sale, ori de câte ori avem nevoie, fără să ne ceară nimic în schimb, doar respect, admirație  și comportament responsabil. Călătoria noastră va cuprinde vizita a DOUĂ!!! lanuri de lavandă, unul din județul Ialomița, altul din județul Prahova, unde peisajul, parfumul magic și culoarea violet ne vor transpune într-o stare de liniște și relaxare. Se adaugă o altă introspecție în natură, în Parcul Dendrologic de la Bucov, cu multiple posibilități de petrecere a timpului liber dar și cu un conac ce prezintă o arhitectură deosebită. O excursie din care, cu siguranță, ne vom întoarcere cu fotografii și amintiri de neuitat.

Plecarea se face la ora 7.45 din fața Parcului Tineretului. Sunteți rugați să vă prezentați la îmbarcare la ora 7.30.

Sosirea în București se va face la orele 19.00-19.30, în funcție de trafic.

Traseul va fi următorul: București-Drăgoiești (Câmp de lavandă cu decoruri, stand cu produse din și cu lavandă)-Bucov (Parcul Memorial Constantin Stere: Muzeul Memorial ”Constantin și Ion Stere”, Parcul dendrologic, Grădina zoologică, prânz)-Păulești (Lavandă Prahoveană-cîmp de lavandă și stand cu produse din lavandă)-București (aprox. 250 km)

Tarif: 150 lei/persoană

 • FESTIVALUL „LAVANDĂ DRĂGOEȘTI-IALOMIȚA” a început să fie organizat din anul 2020 la inițiativa unei tinere cu pasiune din satul-comună Drăgoiești, cu dorința împărtășirii și cu alții a miresmelor și frumuseții în culori violet. Lanul de lavandă se întinde în prezent pe 25 ha. Ne vom încărca de energie și ne vom relaxa într-un cadru de poveste, ne vom plimba în lanul de lavandă unde vom fi înconjurați de un parfum unic, vom face fotografii cu decorurile amenajate aici și vom achiziționa produse pe bază de lavandă, alegând dintr-o gamă vastă precum cele pentru îngrijirea tenului, corpului, părului, produse pentru baie, pentru casă, pentru gătit, mierea delicată cu lavandă fiind o delicatesă cu care ne putem răsfăța papilele gustative. Găsim și un stand cu băuturi răcoritoare și gustări delicioase.
 • PARCUL MEMORIAL CONSTANTIN STERE, întins pe o suprafață de peste 100 de ha, oferă condiții ideale de recreere și agrement, prin intermediul Parcului dendrologic, Grădinilor botanice și zoologice, Aleii Scriitorilor (care găzduiește statuile a 11 personalități care au colaborat la revista ”Viața Românească”), Ansamblului monumental ”Armonia Unirii”, locurilor de joacă pentru copii, lacului, teraselor deschise aici și tarabelor cu suveniruri. În conacul amenajat ca muzeu a locuit și creat patriotul basarabean Constantin Stere, important militant pentru înfăptuirea Unirii. Cu ocazia vizitei noastre, vom intra cu discreție și admirație, pentru câteva zeci de minute în casa și viața familiei Stere, ocazie cu care vom afla informații interesante despre istoria acestei familii, despre relațiile de rudenie cu personalități ale vremii, despre lupta neîncetată pentru Unirea României cu Basarabia, despre faptele moștenitorilor acestei familii în scopul creării acestui muzeu și multe altele. GRĂDINA ZOOLOGICĂ din parc este înființată cu peste 30 de ani în urmă, se întinde pe o suprafață de 16 ha și găzduiește un număr de peste 50 de specii.
 • LAVANDĂ PRAHOVEANĂ este un câmp de lavandă amplasat lângă Ploiești ce oferă o plimbare relaxantă prin lanul de lavandă creând experiențe unice, cu ajutorul decorurilor amplasate aici. Pot fi achiziționate produse 100% naturale din lavandă, la preț de producător. Peisajele mov cu dealurile pe fundal reprezintă și ele o atracție deosebită.

Tariful include:

 • Transport cu autocar/midiautocar/microbuz;
 • Vizitele obiectivelor incluse în program: Festivalul „Lavandă Drăgoești-Ialomița”, Parcul Memorial Constantin Stere din Bucov: Muzeul Memorial ”Constantin și Ion Stere”, Parcul dendrologic, Grădina zoologică, Lavandă prahoveană;
 • Servicii foto;
 • Tombolă cu premii  (în condițiile unui număr minim de 40 de participanți);
 • Ghizi naționali de turism atestați de Ministerul Turismului.

Tariful nu include:

 • Cheltuielile personale;
 • Taxă vizitare Festivalul „Lavandă Drăgoești-Ialomița”: 15 lei/persoană (include un buchețel de lavandă);
 • Taxă vizitare Conacul ”Constantin și Ion Stere” din Bucov-10,00 lei/adult, 5,00 lei/pensionar, 2,50 lei/elev, student, copil, 10 lei/taxă ghidaj;
 • Taxă vizitare Grădina Zoologică din cadrul Parcului Memorial Constantin Stere: 13 lei/adult (minim 10 persoane), 8 lei/elev, student, copii între 5-14 ani, pensionar cu vârsta de peste 65 de ani, 15 lei/adulți și copii peste 14 ani, 25 sau 35 lei/bilet tip familie;
 • Taxă vizitare Lavandă prahoveană: 15 lei/persoană.


MODALITATEA DE PLATĂ:

În primul rând, vă rugăm să vă faceți rezervare pentru excursie, fie trimițând un e-mail pe adresa de contact a firmei: contact@nuibaihailadrum.ro, fie un SMS pe numărul de telefon al firmei-0770.678.299, fie un mesaj pe contul de Facebook/Instagram al firmei, fie un mesaj pe siteul nostru, la adresa: https://nuibaihailadrum.ro/contact/.

După ce primiți confirmarea rezervării și vă dați acordul cu privire la toate detaliile excursiei, acest lucru ținând loc de contract între părți, puteți efectua plata integrală a excursiei prin transfer bancar în contul RO48BRDE441SV33175594410, BRD sau la casieriile BRD (Titular cont: Nu-i bai, hai la drum), cu precizarea explicită a numelui participanților și a excursiei pentru care optaţi.

DATA LIMITĂ DE PLATĂ INTEGRALĂ A EXCURSIEI este 15 IUNIE 2024, ceea ce vă garantează rezervarea locului în excursie.

Renunțarea la excursie după data de 15 IUNIE 2024 implică pierderea sumei achitate, care se poate restitui doar dacă vă găsiți un înlocuitor.

Dacă din diverse motive independente de agenția noastră de turism (situații extreme, modificarea restricțiilor privind excursiile de către autoritățile competente, îmbolnăvirea turistului etc.) nu se formează grupul minim de turiști, plată efectuată va fi transferată la o altă excursie aleasă de dvs.. Organizarea unei excursii implică anumite costuri ce odată achitate nu mai pot fi returnate.

Grup minim: 25 de persoane

Alte informații:

 • Tarifele de intrare la obiectivele turistice din România se achită în moneda națională și se pot modifica de către autoritățile locale;
 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului;
 • În cazul în care nu se formează grupul minim de turiști, excursia poate fi anulată sau modificată, turiștii având posibilitatea de a opta, ulterior, pentru excursia inițială sau pentru mutarea la o altă excursie;
 • Se acordă reduceri pentru clienții fideli;
 • Copiii până la vârsta de 6 ani plătesc 85% din tariful excursiei;
 • Există posibilitatea servirii mesei în zona vizitată (Parcul memorial Constantin Stere din Bucov), în cadrul unităților de alimentație publică, în condițiile încadrării în timpul liber acordat turiștilor. Cine nu dorește să servească masa în această formă, poate alege alte modalități, inclusiv alimente luate de acasă.